+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness Hotel Diana Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 506 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Lenka Svobodová

grupa przyjaciół, 5.12.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • hotelová doprava mikrobusem do termálů příjemná restaurace pěkné velké pokoje

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme :-)

Vrublová Věra

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 23.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
14 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
2
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 20.11.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Helena Šromová

para, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
74 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Rudolf Zahradník

podróżujący w pojedynkę, 18.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

dalibor kroček

podróżujący w pojedynkę, 17.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • ochotný personál,bazén,snídaně i večeře výborné,vybavení pokoje.

  • tvrdé matrace na postelích

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme :-)

Dana Maňasová

podróżujący w pojedynkę, 14.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vstřícný přístup všech zaměstnanců od uklízeček, řidiče busu, recepční i obsluhy v jídelně. Velký výběr z jídelníčku a výborná kvalita jídla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuše Bednářová

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Služby a personál výborné Doporučila bych určitě známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme :)

Hana Smékalová

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Štěpánka Šváchová

rodzina z małym dzieckiem, 13.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 13.11.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga Kubů

podróżujący w pojedynkę, 6.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Bubelová

grupa przyjaciół, 6.11.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • - Nádherný hotel - Nádherné pokoje - Všude čisto - Klid a soukromý, ale i možnost společenského vyžití - Úžasný personál - Služby na nejvyšší úrovni

  • Nelíbila se mi jediná věc a to, že jsme musely odjet a vrátit se zpět do reality, protože během celého pobytu jsme si připadaly jako v ráji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Moc děkujeme za milé hodnocení.
Rádi Vás u nás opět přivítáme :-)
Tým Wellness hotelu DIANA

Vondra Libor

para, 22.10.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Welness, Jeseníky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme za milé hodnocení.
Rádi Vás u nás opět přivítáme :-)
Tým Wellness hotelu Diana

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Mily a prijemny personal jak v recepci, tak v restauraci.

  • System sezeni v restauraci, kdy je vam pridelen stul s jinou osobou, ktera je ubytovana take sama a to i pres to, ze je v restauraci dostatek stolu. Sezeni u stolu s parem neni problem, ale posadit k sobe dva jednotlivce mi neprislo vhodne.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme za hodnocení a poznatky.
Na nedostatcích se budeme snažit zapracovat.
Děkujeme a budeme se těšit na brzkou viděnou.
Tým Wellness hotelu Diana

Vlastislav Mizler

podróżujący w pojedynkę, 10.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme za milé hodnocení, rádi Vás u nás opět uvítáme :-)

Bohdan Novák

para, 9.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Všechno bylo perfektní, nemám žádnou výhradu, určitě doporučím všem známým. Přemýšlím, že příště tam pojedu zase - třeba na velikonoční pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Diana replied to this review.
Děkujeme za milé hodnocení. Rádi Vás u nás opět přivítáme :-) Třeba na Velikonoce :-)

Anonim

para, 6.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.